Festival Tresquaranta 2024

21 DE SETEMBRE DE 2024

El festival d’arts escèniques Tresquaranta organitzat per la companyia Criatures us convida a descobrir tres peces de teatre breu allotjades en tres racons del poble d’Ordal.

Distribuïts en tres grups, i acompanyats pels agutzils del festival, recorrereu els diferents espais escènics, espais que canvien de significat i es transformen en escenaris per un dia!

Enguany el punt de trobada és a la Plaça de l’Ateneu a les 19h del vespre.


PROGRAMACIÓ

Dues persones s’envolten de deixalles, objectes quotidians que no reconeixen. Una sèrie d’objectes reciclats, petits i grans, pesats i lleugers, de diverses textures, cada un amb la seva història personal.

Cia. L’Andròmina
Creació i interpretació: Iris Borràs i Mariona Marta


Dos companys de feina incompatibles, un obsessionat de l’ordre i una persona espontània i caòtica, han de compartir el mateix espai. Trobaran una manera d’entendre’s, o s’acabaran matant?

Sis Producciones
Dramaturgia i direcció: José Ignacio Tofé
Interpretació: Pol Forment i Alberto Trejo


A casa nostra, en un futur no molt llunyà, la Júlia i l’Ernest s’han decidit a formar una família. Per un reguitzell de contratemps hauran de fer-se càrrec del Ramonet ells tots sols. Serà en aquesta maternitat acabada d’estrenar on es produirà un accident terrible que capgirarà les seves vides.

Cia. Nongrata
Dramatúrgia i direcció: Alba Teixidó
Interpretació: Jordi Ciurana i Alba Teixidó