Tresquaranta 2021

2 D’OCTUBRE DE 2021

El festival d’arts escèniques tresquaranta organitzat per la companyia Criatures us convida a descobrir tres propostes artístiques breus de diferents disciplines allotjades en tres racons del poble d’Ordal.

Distribuïts en tres grups, i acompanyats pels agutzils del festival, recorrereu els diferents espais escènics, espais que canvien de significat i es transformen en escenaris per un dia!


PROGRAMACIÓ

PER SEMPRE | de Clara Cols

Al final de la peli «Algo para recordar» sona una cançó de Jimmy Durante que diu: Love is the answer / Someone to love is the answer / Once you’ve found her / Build your world around her / Make someone happy / Make just one, someone happy / And you will be happy too. 

De petita em vaig obsessionar amb aquesta pel·lícula, i des de llavors he buscat la manera de ser feliç, de trobar aquesta persona, de poder sentir aquesta màgia, instantània, momentània, incontestable i indubtable, i construir tot un món al voltant seu i fer-la feliç. Però res. I ja n’estic farta. JO VULL LA MEVA PUTA MÀGIA!

BABAR | de Fèlix Casanellas amb Eloi Tres

El Babar va escapar dels caçadors i va descobrir la civilització. Quan va retrobar els elefants amb el seu cotxe vermell i el seu trajo verd el van fer rei, rei dels elefants. L’Azziz també vol ser rei, rei de Mali. De moment cull en una vinya prop de Torrelles, no sap gaire ni català ni castellà, però riu molt i balla Derrick Carter.

Coproducció Festival Píndoles – Teatre breu en espais vius i Cultura Tangent S.L.

VERSOS, JAZZ I INCENDIS | amb Aina Torres i Roger Martínez

Aina Torres recita poemes del llibre ‘Dos hiverns i un incendi’ i també poemes inèdits. Ho fa acompanyada del saxofonista Roger Martínez que crea ambients musicals a partir del significat de les paraules. Un espectacle intens, compacte, dinàmic i innovador.