Festivat Tresquaranta 2022

24 DE SETEMBRE DE 2022

El festival d’arts escèniques Tresquaranta organitzat per la companyia Criatures us convida a descobrir tres peces de teatre breu allotjades en tres racons del poble d’Ordal.

Distribuïts en tres grups, i acompanyats pels agutzils del festival, recorrereu els diferents espais escènics, espais que canvien de significat i es transformen en escenaris per un dia!

Enguany el punt de trobada és al Jardí de Cal Rial (C. St. Jordi) a les 19h del vespre.


PROGRAMACIÓ

La Magda i l’Àlex tenen algunes coses en comú:
Els dos van ser víctimes de bullying a l’institut.
Els dos han vingut aquesta nit a la trobada d’exalumnes.
Els dos n’han fugit tan bon punt han pogut.
Als 2 se’ls ha obert antigues ferides…
…i els 2 són incapaços de separar-se des que s’han trobat.

Aquesta és la història d’un encontre entre dues ànimes bessones, una història que només acaba de COMENÇAR.

Coproducció Festival Píndoles – Teatre breu en espais vius i Cultura Tangent S.L.

El camp és ple, es respira l’ambient de les grans ocasions, independentment del resultat el que avui passi a l’estadi de la UE Cornellà canviarà el rumb de l’equip, també el dels seus seguidors. El Dani i el Tomàs esperen el xiulet inicial. El Manolo no es perdria per res del món un play-off d’ascens, però avui el Manolo no hi és.

Coproducció Festival Píndoles – Teatre breu en espais vius i Cultura Tangent S.L.

La Blanca i la Raquel, cunyades, han de preparar el funeral del seu respectiu marit i germà. Descobriran incrèdules com d’absurds i ridículs poden arribar a ser alguns serveis funeraris i el sucós negoci que fan les empreses del sector amb una cosa tan segura com la mort i es veuran abocades a entrar en el joc. Què no faries pels teus difunts i, sobretot, per no disgustar la iaia? Però a mesura que prenguin decisions anirem descobrint coses del difunt i aquesta peculiar família.