Festival Tresquaranta 2023

07 D’OCTUBRE DE 2023

El festival d’arts escèniques Tresquaranta organitzat per la companyia Criatures us convida a descobrir tres peces de teatre breu allotjades en tres racons del poble d’Ordal.

Distribuïts en tres grups, i acompanyats pels agutzils del festival, recorrereu els diferents espais escènics, espais que canvien de significat i es transformen en escenaris per un dia!

Enguany el punt de trobada és a la Plaça de l’Església a les 19h del vespre.


PROGRAMACIÓ

Appassionata és la història d’un aprenent de música que passarà les pàgines durant el  concert de música clàssica on sentirem la sonata per a piano «Appassionata» de  Beethoven. El nostre aprenent ens ensenyarà a comportar-nos davant la música clàssica  al mateix temps que farà el possible per dur a terme la seva tasca: passar les pàgines al  pianista!

Dramaturgia, direcció i interpretació: Ferran Vilajosana
Espai sonor: Iker Rañé


We Would Prefer Not To és un duet de teatre físic que gira al voltant d’aquest sintagma  erroni. Una frase mal construïda que ens presenta les ferides de dues dones  desesperades que des de la seva por a la solitud, i la seva manca d’amor, es busquen la  una a l’altra en un viatge inevitable. 

Aquests dos personatges ens presenten els seus caràcters i els rols que executen a la  seva relació, des de la seva primera trobada fins quedar entrellaçades.

Creació i direcció: Dueteatre
Interpretació: Lisa Reventós i Andrea Eraso
Coproducció Festival Píndoles – Teatre breu en espais vius i Cultura Tangent S.L.


Passa la vida parla de la relació d’amistat entre un home i una dona, en Kai i la Nora. Explica la seva història a través de 8 mini-càpsules enllaçades entre si cronològicament, sense talls, que van des de el seu primer encontre al cotxet de bebès, fins a una passejada per la resi-
dència d’ancians. Un repàs d’una història d’amistat de tota una vida en només 15 minuts.

Un homenatge a les històries d’amistat entre homes i dones, que tot i que hi hagi molta gent que no opina el mateix, també son possibles.

Dramatúrgia i direcció: Uri Callau
Interpretació: Berta Errando i Uri Callau